Sefovi

Sefovi - sigurnost i praktičnost u kompaktnom dizajnu

Sefovi su visine od 20 do 30 cm, zauzimaju minimalan prostor, ali su dovoljno prostrani za odlaganje ličnih stvari i manjih količina novca. Debljina ploče na vratima je 2,8 mm, debljina korpusa je 1,2 mm. Opremljeni su elektronskom bravom sa master ključem za hitne intervencije. Tastatura se napaja baterijom 9V. Brava je opremljena zvučnim i svetlosnim indikatorima. Sefovi se mogu ušrafiti u zid i u pod.

SH 23EL NEW 2

Sefovi

SEF SH-20 EL
                          Dimenzije VxŠxD (cm.): 20 x 43 x 42
                          Neto težina: 13 kg.

RSD 13,990

SEF SH-23 EL
                         Dimenzije VxŠxD (cm.): 23 x 30 x 27
                         Neto težina: 6 kg.

RSD 11,490

SEF SH-28 EL
                         Dimenzije VxŠxD (cm.): 28 x 34 x 31
                         Neto težina: 8 kg.

RSD 12,490

Sefovi PROMET

Sefovi su neophodan deo svake kancelarije, doma ili radionice, obezbeđujući sigurno mesto za odlaganje vrednih predmeta. Naši sefovi su dizajnirani da zauzmu minimalan prostor, ali da istovremeno pruže dovoljno mesta za odlaganje ličnih stvari i manjih količina novca.

Osnovne Karakteristike Naših Sefova

Kompaktan Dizajn

Naši sefovi su visine od 20 do 30 cm, što znači da se lako uklapaju u bilo koji prostor. Zauzimaju minimalan prostor, ali su dovoljno prostrani da u njima možete čuvati svoje dragocenosti.

Čvrsta Konstrukcija

  • Debljina vrata: 2,8 mm
  • Debljina korpusa: 1,2 mm

Ove specifikacije garantuju visoku otpornost na pokušaje provale i dugotrajnu izdržljivost. Kvalitetni materijali osiguravaju da vaš sef pruža maksimalnu sigurnost.

Elektronska Brava sa Master Ključem

Naši sefovi su opremljeni elektronskom bravom, koja se napaja baterijom od 9V. Brava je opremljena zvučnim i svetlosnim indikatorima, što olakšava upotrebu i pruža dodatnu sigurnost. U slučaju hitne situacije, master ključ omogućava otvaranje sefa.

Mogućnost Montaže

Sefovi se mogu ušrafiti u zid i u pod, pružajući dodatnu sigurnost i stabilnost. Ova funkcionalnost je posebno korisna za sprečavanje krađe, jer sef ostaje čvrsto na svom mestu.

Prednosti korišćenja naših sefova

Sigurno Odlaganje

Naši sefovi pružaju sigurno mesto za odlaganje ličnih stvari, dokumenata i manjih količina novca. Elektronska brava sa master ključem osigurava da su vaši predmeti zaštićeni od neovlašćenog pristupa.

Jednostavna Upotreba

Zahvaljujući zvučnim i svetlosnim indikatorima, elektronska brava je jednostavna za korišćenje. Baterija od 9V pruža dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim zamenama.

Diskretna i Sigurna Montaža

Mogućnost montaže u zid i pod omogućava da vaš sef bude sigurno postavljen, smanjujući rizik od krađe. Ovo je idealno rešenje za domove, kancelarije, ali i za radionice koje zahtevaju dodatnu sigurnost.

Naši sefovi su visine od 20 do 30 cm, što ih čini kompaktnim i idealnim za odlaganje ličnih stvari i manjih količina novca, dok zauzimaju minimalan prostor.

Sefovi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala. Debljina ploče na vratima je 2,8 mm, dok je debljina korpusa 1,2 mm, što osigurava čvrstoću i dugotrajnost.

Naši sefovi su opremljeni elektronskom bravom koja se napaja baterijom od 9V. Brava ima zvučne i svetlosne indikatore koji olakšavaju upotrebu. Takođe, sefovi imaju master ključ za hitne intervencije.

Da, svi naši sefovi mogu biti ušrafljeni u zid i pod. Ova mogućnost montiranja pruža dodatnu sigurnost i stabilnost, sprečavajući lako pomeranje ili krađu sefa.

Elektronska brava na našim sefovima je izuzetno sigurna i pouzdana. Uz zvučne i svetlosne indikatore, osigurava jednostavnu i sigurnu upotrebu. Master ključ pruža dodatnu sigurnost u slučaju hitnih situacija.

Možete nas kontaktirati putem telefona ili nas posetiti na adresi Omladinskih brigada 96 D, lokal L.F.8, Beograd. Naša korisnička podrška je tu da vam pomogne sa svim pitanjima i asistira prilikom narudžbine.

Osigurajte svoje vrednosti još danas - Naručite naš vrhunski sef

Pozovite nas odmah i osigurajte svoje dragocenosti uz naše visokokvalitetne sefove. Sa kompaktnim dizajnom i naprednim sigurnosnim funkcijama, naši sefovi pružaju maksimalnu zaštitu za vaše lične stvari i novac.
Ne čekajte!
Kontaktirajte nas i iskoristite naše posebne ponude već danas!
PROMET PROFI